Ook uw partner in de salarisadministratie?!

Vraag direct een offerte aan

Uw salarisadministratie altijd zo efficiënt mogelijk

U kunt ervoor kiezen om de gehele salarisadministratie aan ons uit te besteden. Maar het is ook mogelijk om uw salarisadministratie zélf te doen met efficiënte ondersteuning van onze salarisexperts.

Realtime toegang en inzicht

Bij ons heeft u realtime toegang en inzicht in uw HR- en salarisgegevens. U ziet dezelfde gegevens als uw salarisadministrateur. Zo bent u altijd op de hoogte en kan uw salarisadministrateur met u mee kijken om u beter van dienst te zijn.

Geen zorgen over uw salarisadministratie

Ons team bestaat uit ervaren HR- en salarisspecialisten, deskundig, oplossingsgericht en proactief . Zo garanderen wij u dat uw salarisverwerking altijd voldoet aan de laatste sociale- en fiscale wet- en regelgeving.

Maak gebruik van alle functionaliteiten van Driessen & Partners!

Verlofregistratie

Met Driessen & Partners kunt u online uw verlof registreren. U kunt Driessen & Partners het verlofsaldo laten berekenen en u kunt eenvoudig de verlofaanvragen registeren.

Management rapportages

Met Driessen & Partners heeft u realtime zicht op uw HR- en salarisgegevens weergegeven in overzichtelijke management rapportages en overzichten. Zo heeft u altijd inzicht in uw personeel.

Digitaal dossier

Uiteraard kunt u op Driessen & Partners een online personeelsdossier bijhouden. Ook kunt u hier documenten uploaden en zichtbaar maken voor uw medewerkers.

Digitaal wijzigingen doorvoeren

Met Driessen & Partners kunt u digitaal wijzigingen voor uw personeel aangeven. Deze kunnen vervolgens goedgekeurd en verwerkt worden door uw salarisadministrateur.

ESS app

Driessen & Partners biedt u verschillende functionaliteiten voor medewerkers on-the-go en in real time met onze gratis mobiele apps voor de iPad®, de iPhone® en Android-toestellen.

Functionering en beoordeling

In Driessen & Partners is het mogelijk om functionerings- en beoordelingsgesprekken in te plannen en vast te leggen in het digitale dossier van uw medewerkers.